| Književnost pri Saksidi | |
|
+20gaja Anja tinka katja Barby Ajna Ka3ka srChiCa tali Helena EvChYkaa jana85 Maja aneja Nina_Nana Renata Tančka ewaa PetraK Karin 24 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Ned Sep 16, 2007 2:06 pm | |
| najlepša hvala karin za seznam.pa še neke me zanima...kdaj sploh bo ta izpit pri saksidi,da vse že tak na vlko berete???ste me kar malo prestrašle .sem od sile kar začela kremplina od dese prebirat | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Ned Sep 16, 2007 2:20 pm | |
| Od dese so se mi full dopadle knjige (čerpav sem sam dve od treh prebrala) Izpit je januarja...tam okol 11..12... | |
|
| |
aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Ned Sep 16, 2007 2:29 pm | |
| aha...huh...pol še ni take krize,je pa zadnji cajt, da začnem brat.btw...kako boste oblikovale tisti portfolio?? | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Ned Sep 16, 2007 2:37 pm | |
| Ma ta portfolio ni obvezen...ampak jaz bi ga tako ali tako delala, ker toliko knjig si zapomniti ni lahko- vsaj zame, ki nisem neka zagreta bralka. Portfolio delam tako, da bo men koristlo. Torej..napišem naslov in pisatelja..potem si nekam zapišem vse akterje in njihove funkcije v zgodbi...ker jaz imena zelo hitro pozabm..tako da je to pr men obvezno zapisat Potem pa mal obnove delam..kakorkoli že... Drgač pa mi je mal žal, ker potrfolio, ki ga je Saksida poslal naokoli, ni prišel do mene..oziroma je prišel samo do prvih treh vrst | |
|
| |
aneja Klepetulja
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Ned Sep 16, 2007 2:50 pm | |
| ja saj ga jaz tui nisn vidla veš...ampak bom že nekak.bom upoštevala tvoj nasvet in delala takiga,da mi bo čimbolj koristil.jaz tui mislim,da ga je pametno delat. | |
|
| |
Maja Začetnik
Število prispevkov : 83 Age : 36 Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Čet Sep 27, 2007 1:38 pm | |
| Saksida je itak faca Jst tud nism začela kej dost brat. Samo od Pavčka 2 knjigi. Ampak so zakon pesmce! Prou v dobro voljo so me spravle. Sam pisat se mi pa ne da zravn. Ker ko padem v zgodbo ne morm nehat, da bi se pa še ustavlala vmes, da kej načečkam... | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Pet Sep 28, 2007 2:33 pm | |
| Ej..mene full mori to, ker sem kar nekaj knjig že prebrala v osnovni šoli...žal pa sem vsebino nekoliko pozabila. Recimo Drejček in trije marsovčki, tajno društvo PGC, brata Levjesrčna, 5 prijateljev....ipd. Ali ima kdo kakšne obnove od tega...magari osnovnošolske..toliko da si spomin osvežim? p.s: Zdej berem Ajša Najša...pršla sm do 40 strani----> kak dooolgčas | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| |
| |
aneja Klepetulja
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Pet Okt 05, 2007 11:09 am | |
| kak ste pridne...jaz pa kremplina berem že tri tedne pa saj je zanimiv,samo kaj,ko so ostale stvari še bolj zanimive. | |
|
| |
PetraK Klepetulja
Število prispevkov : 241 Age : 39 Location : Ljubljana Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Sre Okt 10, 2007 11:09 pm | |
| A pol je res ta Ajsa Najsa tko bolj bedan?? Ker js sm si knjigo dejansko kupila k se mi je zdel da bo zanimiva-so mi naceloma te mladostne kul (recimo Gimnazijka ) sam na tej ajsi semi pa ze res lep cas prah nabira Me veseli da sm vsaj zacela z bedno...dobro se pride na vrsto....enkrat......pooool | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Čet Okt 11, 2007 8:51 am | |
| Sej ni tko slaba knjiga ta Ajša Najša...začet je bl tko-tko....mogče sm jz mela slab dan za branje, ko sm jo začela brat...sam pol je blo pa kr o.k PetraK..zakaj pa kupuješ knjige? A ni bolje si iz knjižnice sposoditi? | |
|
| |
PetraK Klepetulja
Število prispevkov : 241 Age : 39 Location : Ljubljana Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Čet Okt 11, 2007 12:06 pm | |
| Hehehehe.. ceneje definitivno! Ma bila je res poceni pa se mi je zdela(!) cool... Pocas si treba zalogo delat za svojo lastno knjiznico (ocitno se mi zacenja mamin sindrom s knjigami-jih mamo res ogromno doma). Upam,da gre resa na bolj..ce tako pravis jo bom pa res spet mal brat zacela | |
|
| |
jana85 Klepetulja
Število prispevkov : 198 Age : 39 Location : Kranj Registration date : 12/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Pet Okt 12, 2007 5:06 pm | |
| Punce - ni panike z izpitom!
Sicer sta ze dve leti(al pa 3) minili od izpita, sam se še spomnim, da je bil en boljsih izpitov. V glavnem, priporocam, da polovico knjig preberete, lahko se tud zmente, da vsaka prebere nekaj knjig, nardi zapiske in tko izmenjate. Na izpitu, ki smo ga mi imel v aprilu, te pa sprašuje stvari, ki jih predava, loh te vprasa - to si bom zmislila- tabujske teme, to odgovoriš in pol našteješ še tiste knjige, ki obravnavajo to problematiko in si jih prebrala. Izpit je samo ustni, en teden prej se boste napisal na njegova vrata na seznam, kdaj bo kdo imel - ure so določene, ti se samo vpišeš.
Prijetno branje! | |
|
| |
EvChYkaa Začetnik
Število prispevkov : 112 Age : 37 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Sre Okt 24, 2007 4:53 pm | |
| hej hej... no zj k sm tut js koncn zacela knjige brat mam en problem... recimo tam k je Janja Vidmar na seznamu mamo od nje 4 dela al neki... a to mormo sam 1 knjigo prebrat pac po zelji al vse k so na seznamu? lepo se mejte se naprej... | |
|
| |
jana85 Klepetulja
Število prispevkov : 198 Age : 39 Location : Kranj Registration date : 12/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Sre Okt 24, 2007 8:38 pm | |
| Oj! Mi smo moral vse prebrat. Sicer so bile tud ene varjante ali ali, samo teh ni prav veliko.
LP Jana | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Sre Okt 24, 2007 9:19 pm | |
| Ja..vse je treba od nje prebrat | |
|
| |
Helena Sramežljivka
Število prispevkov : 41 Registration date : 01/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Čet Okt 25, 2007 5:13 pm | |
| jaz mam pa pri svoji zapiskih napisano, da si izbereš samo eno knjigo, po lastni izbiri. | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| |
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Čet Okt 25, 2007 8:48 pm | |
| A cool potem...ker tista punca ki je to na net dala...nima pa nič ali/ali napisano | |
|
| |
Helena Sramežljivka
Število prispevkov : 41 Registration date : 01/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Čet Okt 25, 2007 9:23 pm | |
| isto pri Desi Muck, si izberemo samo eno knjigo, tisto k sami hočemo!! | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Čet Okt 25, 2007 9:27 pm | |
| hm..tam tud nimam napisano ali/ali..no jz sm 2 prebrala...Lažnivo Suzi (zakoon) in pa Kremplina. Ona ma super knjige | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Pet Okt 26, 2007 1:23 am | |
| js pa mislim da mormo pri desi pa pri janji vidmar use prebrat....najbolš da ga prašamo | |
|
| |
tali Začetnik
Število prispevkov : 92 Age : 36 Location : Slovenj Gradec Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Pet Okt 26, 2007 3:27 pm | |
| ej pri desi je ziher da sam eno od nje preberemo, za janjo vidmar pa mislim da tut, sam pa nism čist ziher...nimam glih seznama tu.. sam uni seznam ko je na netu (od nevem koga), ma za večino knjig napisano da morš use prebrat (pa ponekod ni tk), za tiste ko ma pa ali ali jih je pa kr neki narobe oz. morš vse...nevem zej... | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Pet Okt 26, 2007 4:58 pm | |
| No..jz mam itak tak princip branja, da pri vsakem avtorju poskušam vsaj 1 knjigo prebrat...in če mi bo kaj viška v času..se bom pač lotila brat še druga avtorjeva dela . Ampak..čakla me še ves zalogaj pesmic...pa tud z zgodbicami nisem niti približno končala..tko da | |
|
| |
srChiCa Sramežljivka
Število prispevkov : 16 Age : 37 Location : Celje - Ljubljana ;) Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi Pet Okt 26, 2007 8:53 pm | |
| glede seznama na netu: če je pri posameznem avtorju navedenih več knjig mormo prebrat vse, če je pa vmes ali si pa zberemo kero bomo! lepe počitnice če jih že nekateri uživate :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Saksidi | |
| |
|
| |
| Književnost pri Saksidi | |
|