| Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 | |
|
+17katja Ka3ka Ajna Irena PetraK Anja Saša tali SoPrEfLiCtA nincy Barby kati ajchy ewaa Tadeja Karin Tančka 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
nincy Sramežljivka
Število prispevkov : 24 Age : 35 Location : Ljubljana Registration date : 25/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Tor Jan 15, 2008 10:27 am | |
| Sm dobila.... Hvala!! | |
|
| |
kati Sramežljivka
Število prispevkov : 9 Location : gorenjska Registration date : 09/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Tor Jan 15, 2008 11:08 am | |
| A lohk zdej še men ena od vaju to pošlje, pr8. Ful hvalaaaaa! Lep dan... | |
|
| |
SoPrEfLiCtA Začetnik
Število prispevkov : 77 Age : 36 Location : Kobarid Registration date : 29/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Tor Jan 15, 2008 12:13 pm | |
| joj.....da ne bomo usaka posebi tecnarle, pa najbols d se zdej posle k na skupni mail,ne....na unga Razredni07@gmail.com..... tnx....tisti k bo poslala (sam ne se zdej skregat in stepts ) | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| |
| |
tali Začetnik
Število prispevkov : 92 Age : 36 Location : Slovenj Gradec Registration date : 08/09/2007
| |
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Tor Jan 15, 2008 5:08 pm | |
| Sm provala sem prlimat pa mi noče delat.. tko da bom kar na majle pošiljala.. če mi jih daste | |
|
| |
tali Začetnik
Število prispevkov : 92 Age : 36 Location : Slovenj Gradec Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Tor Jan 15, 2008 5:14 pm | |
| | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 7:25 pm | |
| ei a mi lahko ena pove kdaj pa kje je v petk izpit lepo prosm | |
|
| |
Anja Sramežljivka
Število prispevkov : 19 Age : 37 Location : Tolmin Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 7:44 pm | |
| ojla! izpit je v 048 ob 8h zju3! jst bi pa še prašala če katera ve, kaj je tisto gradivo pod št.36 k naj bi ga vzdiglni v kopirnici in naj bi blo namenjeno ustnemu izpitu pr glasbi!? a je kej drgač kot lani al kako??!!! hvala pa lepo se učte | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 8:45 pm | |
| tnx Anja.. pa js sm tud slišala neki o eni mapi št.36.. not so pesmce za izpit pa domače naloge k jih morš met u glasbeni mapi.. sam pomoje bomo me k smo 2.letnik mele pč pesmce in dn k smo jih mi lan imel. js mislm d je tko.. | |
|
| |
Barby Klepetulja
Število prispevkov : 217 Age : 37 Location : Postojna Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 9:00 pm | |
| jz k sm bla lani na izpitu in jih je blo ful iz 2. letnika, so rable znat pač une svoje pesmce k so jih meli oni u prvem letniku... tku d se ne rabte učit zdej tega kar letošnji 1. letnik dela, ampak pač kar smo meli mi lani. srečno | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 9:01 pm | |
| ja hvala Barby..kolk si ti prjaznaaa ei..kolk časa pa traja izpit (pisni) | |
|
| |
Anja Sramežljivka
Število prispevkov : 19 Age : 37 Location : Tolmin Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 9:03 pm | |
| jst bi pa še prašala kere pesmce je treba znat na fonomimiko? uno k kažeš po telesu... | |
|
| |
tali Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 9:29 pm | |
| meni se zdi da je izpit eno uro al pa eno uro in pol....sam defenitivno je preeeemaaaalllooo cajta!!! sploh če nisi nek ekspert v glasbi ehh... | |
|
| |
Barby Klepetulja
Število prispevkov : 217 Age : 37 Location : Postojna Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 10:23 pm | |
| sploh se ne spomnem, ampak mislm d smo ful prej končali....ne vem, ma punce cajta vam bo ostalo! jz tut nism mela glih nek pojma, pa mi je ratalo zbluzit za 6 u temu cajtu... ni neke panike, ne skrbet zarad tega. sej booo | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 11:15 pm | |
| itak da boo,sej mora bit!! | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 11:27 pm | |
| HJa...ko sm šla jz januarja delat izpit...je blo definitivno premalo časa!!!! KLjub temu da mam narejeno glasbeno..pa sm tud mičkeno bolj počasi delala tiste note (zihr je zihr )..ampk mi pol pa za zgodovino ni ostalo dovolj Tako da...ko sem šla delat septembra, sem se pripravila na hitrostno pisanje...a glej ga zlomka ...takrat je bilo pa skoraj da neomejen čas pisanja... ....ane Ewaa | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 16, 2008 11:44 pm | |
| jaaa še 1x hvala karin | |
|
| |
ajchy Začetnik
Število prispevkov : 75 Age : 36 Location : Dolenjske Toplice Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Pet Jan 18, 2008 4:32 pm | |
| No punce, kako vam je šel dans ta test iz glasbe? Ste zadovoljne? Jst mislm d mi je kar šlo. Me pa še zanima neki u zvezi s praktičnm k mi ni čist jasno. Tm piše d je 5 pesmi po izbiri. Ka to iz tega gradiva al res kerokol? Pa kulk pesm se zapoje? Ka res use?. Pa še tole s fonomimko: kolk pesmi mormo znt? Mislm(če se motm me popravte) d nimamo nikjer določene ktere mormo pet na tak način. Pa ne vem kje na telesu nakažemo LA pa TI. | |
|
| |
Anja Sramežljivka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 19, 2008 5:54 pm | |
| ojla! A mogoče ktera ve, kdaj bodo objavljeni rezultati pa kdaj naj bi bli ustni? Aja pa ktere pesmce je treba znat na fonomimiko?? Hvala za odg. in lepo se učite | |
|
| |
kati Sramežljivka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 19, 2008 6:56 pm | |
| Rezultati bodo objavljeni na strani RP pod gradivi. Naj bi bli znani najkasnej do ponedeljka, ker od torka do petka bodo pa že potekali ustni izpiti. Baje, da bo zraven rezultatov objavljen tud seznam zagovorov (ime študenta, ura in dan). Kar se pa tiče pesmic, je pa fonomimiko in solmizacijo treba znat pri naslednjih: Polžek orje, Na planincah, Ob bistrem potoku, Muzika, Zima je prišla in Balonček. fajn bodte pa lep vikend | |
|
| |
ajchy Začetnik
Število prispevkov : 75 Age : 36 Location : Dolenjske Toplice Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 19, 2008 7:14 pm | |
| Ja, ampak kot je men znano so ustni sam pondelk pa tork...
A mi lahko ktera napiše, kje na telesu pokažemo LA in kje TI? Pa kaje s temi pesmcami k so po izbiri? Po izbiri iz gradiva, al res čist neki svojga? | |
|
| |
kati Sramežljivka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 19, 2008 8:10 pm | |
| ja, ne vem no... jaz sm po izpitu v petek konstanco vprašala, kdaj bodo ustni pa mi je tko odgovorila kot sm napisala prej. Kje si pa ti zvedla, da so že v pondelk ustni? sej na pef je možn vse... Pomoje, da je la na vrhu glave (tik nad lasmi), ti pa ene 5 cm višje, sam da roke razpreš v stran. Upam, da mam prov, če pa ne naj me pa pr8 kšna poprav glede pesmc po izbiri-pomoje, da si izmed tistih k so v skripti od vaj jih še 5 izbereš. Sam spet nism čist ziher. Jaz si jih bom tam zbrala, če sm (ko bom) nardila ta izpit. | |
|
| |
ajchy Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 19, 2008 9:17 pm | |
| Ja ko sm šla vn jo je ena uprašala kako je s tem pa je rekla d bo kukr do dans popravleno, k so pondelk pa tork ustni. Pa rekla je d bodo ustni u tork od 11h naprej dokler ne pridejo/pridemo use na vrsto. | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 19, 2008 11:49 pm | |
| punce ste vidle: rezultati so že na netu.. tole je blo pa hitr,a.. tega js na našmu faksu nism lih navajena | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 | |
| |
|
| |
| Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 | |
|