| Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 | |
|
+17katja Ka3ka Ajna Irena PetraK Anja Saša tali SoPrEfLiCtA nincy Barby kati ajchy ewaa Tadeja Karin Tančka 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 12:42 pm | |
| Živjo punce! Dns sem šla v kabinet prof. Sicherl Kafolove se zmenit zy vsodo mojega izpita. Ko je pogledla ali imam še odprt rok in ostale formalnosti je opazila da imajo poleg mene odprt rok še Dežman Eva Prašnikar Tadeja Šalamon TanjaDala nam je še zadnjo možnost za oprawljanje ustnega izpita. In sicer 8. 10. 2007 ob 14.00 v kabinetu 311Tko da punce.. pripravmo se da že enkrat končamo s tem!! | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 3:15 pm | |
| ajde dejte...to pa se naučite in ste rešene | |
|
| |
Tadeja Sramežljivka
Število prispevkov : 3 Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Glasba Sre Okt 03, 2007 8:26 pm | |
| Hja! Tanja pridružujem se tebi. Tut js sm bla pr Kafolovi, ampk čist ponesreč k sm ravn nanjo na hodniku naletela. In stvar je taka stoji pa takole: mogoče je katera izmed preostalih dveh naštetih že opravla izpit pa ji Kafolova ni vpisala ocene v e-studenta tako kot meni. V glavnm če ima katera podoben primer, nej gre sam do nje pa ji bo brez problema vpisala oceno. Pa to čimprej!!!! Mi je pa Kafolova naročila isto kot Tanji. Sam problem je v tem, da jst niti Eve, niti Tanje Š. ne poznam, tako d močno upam, da bosta tole vidle.
Uživite! Aja pa tale forum je zlo fajn, sam navadt se ga je še treba. In upam, da bom tole sporočilce poslala v pravo rubriko. Če pa slučajn pristane kje drugje pa prosim za razumevanje. | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 8:31 pm | |
| Tadeja...sej se na slikah vidi kdo je kdo..kolkrtolk :) Drgač pa pomojem da evo poznaš...štajerka...blond lasje... KLe na forumu pa ima nick ewaa | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 8:39 pm | |
| ejej js sem korošica... drgač sm pa js glasbo 6 pisala, pol pa na usnega nism šla, budalo js sem bla rajš na morju... no zdej sem pa zbolela...sam se bom potrudla pa naučla te pesmice... ka mi lahko kira napiše kire vse morm znat, pa za kire rabim solmizacijo... problem je ko jih js res sam ene par poznam :05: | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 8:42 pm | |
| jaaaaaaaa ewaa..sej vem da si koroške ..ne vem kaj mi je blo da sm štajerska napisala | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 8:43 pm | |
| še neka...a ve kdo mogoč za zvočne posnetke teh pesmic...to bi ful pomagalo...k js sem anti talent za petje... če bol slabo poješ, pa si prehlajen te tut spusti pa še neka me zanima...a solmizacijo vse praša, ko to se mi je težko za naučit | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 9:26 pm | |
| Joj nimam posnetkou... sm se pa tko al tko to solmizacijo že npiflala tko da... ma baje da praša en primer.. | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Okt 03, 2007 11:00 pm | |
| | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Čet Okt 04, 2007 1:10 pm | |
| ej tančka, a ti se boš pri vsaki pesmi obe solmizacije naučla(relativno in absolutno) al sam eno, kr js bi se sam eno, k ti mnda ne določi kiro ji morš pokazat.... aja pa še neka...ka mi lahko kira pove kak si DO, RE, MI...sledijo po telesu hvala | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
| |
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Pet Okt 05, 2007 10:58 am | |
| ej Tančka ful ti hvala, si mi ful pomagala no neki me še zanima?? a pri pesmi čolniček res ni dovol če znamo sam tisto kitico ki jo mamo na listih oz. v skripti??? js mam napisano, da morm še dve kitici poiskat nekje za izpit....a ma mogoč to kdo, pa če mi lahko pošle...ful mu hvala | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Pet Okt 05, 2007 6:42 pm | |
| Bo.. jst znam samo tistoo... Pa upm da nas ne bo neki mrcvarla a.. | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Pet Okt 05, 2007 7:36 pm | |
| | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Pon Okt 08, 2007 8:51 pm | |
| jesjesjes naredla sem glasbo, sičer je ena boga 6ka samo je pa neka sm čist zadovolna | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Pon Okt 08, 2007 10:20 pm | |
| | |
|
| |
ajchy Začetnik
Število prispevkov : 75 Age : 36 Location : Dolenjske Toplice Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Pon Dec 03, 2007 8:53 pm | |
| Ej, punce!
K se je še keri zgodilu d k odpre 4. glasbeno gradivo ne more vidt 3 slidov, k nej bi ble pesmi gor napisane- če se mi prov zdi mat potico pečejo, trara(sej vem d je pol šenkat) pa še neki od Mozarta. | |
|
| |
kati Sramežljivka
Število prispevkov : 9 Location : gorenjska Registration date : 09/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 09, 2008 4:05 pm | |
| Živjo, mene pa zanima, če obstaja kakšen CD (al pa kej druzga, če je kje na netu) kjer je zbranih vseh 37. zvočnih primerov, ki pridejo v poštev za pisni izpit pri Kafolovi v 1. letniku? Oziroma kakšen nasvet, kako ste se vi to naučil za izpit. Hvala, fajn bodte | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 09, 2008 4:58 pm | |
| Živjo kati, dobrodošla na forumu No jz se za te zvočne primere sploh nisem sekirala...pač šla sem se na to foro..al da se mi posreči da pogruntam, al pa preplonkam...Ma men je blo dovol drugih pomembnejših stvari na izpitu, kot pa da bi se zdaj ukvarjala z iskanjem in zbiranjem zvočnih posnetkov.... | |
|
| |
kati Sramežljivka
Število prispevkov : 9 Location : gorenjska Registration date : 09/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sre Jan 09, 2008 5:20 pm | |
| karin hvala za odgovor. A pol ta vprašanje ni tolk pomemben oz. nima več podvprašanj, ki bi se nanj nanšala... | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Čet Jan 10, 2008 5:47 pm | |
| Ma no.,..sej je pomembno...ker se mi zdi, da moraš potem pisat o tistem skladatelju ali o dobi..ne vem točno.. saj jz se sploh nism sekirala..ne vem...pač upaš, da ti nekdo pove | |
|
| |
ajchy Začetnik
Število prispevkov : 75 Age : 36 Location : Dolenjske Toplice Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 12, 2008 9:38 pm | |
| Na listu k je napisano use, kr mormo znt na izpitu je tut ritmičen in melodičen narek. Ritmičn mi sploh ne dela težav, melodičnga smo pa enkrat ful na začetku delal, pa se ne spomnm kako je to že zgledal... Ka lahko ktera pove kako to zgleda. Je težko? | |
|
| |
Barby Klepetulja
Število prispevkov : 217 Age : 37 Location : Postojna Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 Sob Jan 12, 2008 9:53 pm | |
| ona zapoje par tonov in ti morš napisat na notno črtovje kere tone je zapela. pove ti edin, kerga po zapela taprvega tku da se lhk po unmu mal orientiraš.... | |
|
| |
nincy Sramežljivka
Število prispevkov : 24 Age : 35 Location : Ljubljana Registration date : 25/10/2007
| Naslov sporočila: izpit Pon Jan 14, 2008 8:44 pm | |
| mene pa zanima, če ma ktera slučajn star izpit za glasbo za 1.letnik, ker nimam pojma kako to zgleda, pa kolk se morm natančno naučit? | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 | |
| |
|
| |
| Glasbene vsebine in didaktika glasben vzgoje 1 | |
|