| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| Metodologija pedagoškega raziskovanja | |
|
+21stor13 Helena Maja22 Anamari Ka3ka Night urška PetraK Caitlin barbka gaja Ajna Marko.Susman tali EvChYkaa ewaa aneja Tančka Karin Barby Saša 25 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Ajna Začetnik
Število prispevkov : 86 Location : Ljubljana/Moravče Registration date : 13/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Metodologija pedagoškega raziskovanja Pon Jun 23, 2008 4:49 pm | |
| | |
| | | Maja Začetnik
Število prispevkov : 83 Age : 36 Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Metodologija pedagoškega raziskovanja Pon Jun 30, 2008 4:38 pm | |
| A kera ve kdaj bodo rezultati? | |
| | | katja Sramežljivka
Število prispevkov : 14 Age : 38 Location : Ljubljana Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Metodologija pedagoškega raziskovanja Tor Jul 01, 2008 8:14 pm | |
| | |
| | | Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Metodologija pedagoškega raziskovanja Tor Mar 31, 2009 1:35 pm | |
| Ojla! Mene zanima, kdo je mel lani seminarsko oziroma karkoli (lahko tut povzetek...) o OPAZOVANJU!! Če ja, mi prosim pošljite!! Hvala! Lp | |
| | | cultyka Sramežljivka
Število prispevkov : 25 Age : 35 Location : Brežice Registration date : 03/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Metodologija pedagoškega raziskovanja Sre Maj 20, 2009 2:09 am | |
| hej!
čez dva tedna pišemo še drugi del statistike.. torej metodologijo teorijo... zanima me ali je težek kolokvij? je dovolj, da se naučimo zapiske ali je dobro, da si pogledam še kaj več?
hvala za odgovor
lp, sanja | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Metodologija pedagoškega raziskovanja | |
| |
| | | | Metodologija pedagoškega raziskovanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |