| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| Razvojna psihologija | |
|
+20anja344 Anamari Helena barbka stor13 urška jana85 tali EvChYkaa Barby Maja Ka3ka PetraK Caitlin aneja Ajna ewaa Karin Tančka Saša 24 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Razvojna psihologija Tor Mar 04, 2008 12:45 am | |
| mene resno zanima, če mormo it k profesorci na gu d vpiše oceno v elektronski indeks? a ma ktera že vpisano oceno? (Marko,če mi ti vpišeš,mi čist nč ne pomaga ) | |
| | | Ajna Začetnik
Število prispevkov : 86 Location : Ljubljana/Moravče Registration date : 13/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Razvojna psihologija Sob Mar 08, 2008 3:20 pm | |
| jst bi pa rabla pomoč. ne vem odgovorov na naslednja vprašanja: Trije elementi temperamenta. Kako na temperament vplivamo z vzgojo? kakšen je pomen gibanja v otrokovem razvoju? kako bi skrbela za razvoj gibalnih spretnosti pri otrocih? Vpliv okolja na šolski uspeh. Hvala za pomoč | |
| | | tanana Sramežljivka
Število prispevkov : 2 Age : 37 Registration date : 27/11/2007
| Naslov sporočila: izpit:( Sob Mar 08, 2008 6:44 pm | |
| ej a je res izpit ob 16 šele ???? plis puvejte d vem:) | |
| | | Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Razvojna psihologija Ned Mar 09, 2008 12:41 am | |
| Ja, tko piše na oglasni deski.. | |
| | | ajchy Začetnik
Število prispevkov : 75 Age : 36 Location : Dolenjske Toplice Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Razvojna psihologija Sre Feb 04, 2009 11:29 pm | |
| Kako pa ta izpit sploh zgleda? Koliko je vprašanj, koliko časa se piše, ...? | |
| | | Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Razvojna psihologija Čet Feb 05, 2009 12:04 pm | |
| Ma jst sm že numalo pozabla.. zdi se mi, da se piše 2 šolsi uri torej uro pa pol... vprašanja pa so s predavanj in z literature... js vem, da sem za izpit prebrala tut tista poglavja iz papalie k nam je rekla in tisto knjigco o čustvih in o teorijah... smi zdi da je blo tut iz tam ven. drgač pa se da narest... ni neke velike krize. Usej mene ni blo no! | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Razvojna psihologija | |
| |
| | | | Razvojna psihologija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|