| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Tor Okt 16, 2007 12:26 pm | |
| No jaz prodam knjigo od Blažiča (Didaktika). Kdorkoli zainteresiran, naj mi pošlje ZS
Nazadnje urejal/a Karin Ned Sep 14, 2008 4:07 pm; skupaj popravljeno 4 krat | |
| | | Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Pet Okt 19, 2007 10:14 pm | |
| jst pa kupim ali pa si izposodim kake zapiske, teste, skripte,.. če mi jih kdo odstopi, naj se kr javi... knjig pa ne bi, hvala aja, za 1.letnik, seveda | |
| | | srChiCa Sramežljivka
Število prispevkov : 16 Age : 37 Location : Celje - Ljubljana ;) Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Pon Okt 29, 2007 12:54 pm | |
| js tut prodam knjigo za didaktiko če kdo ve za koga ki jo rabi... pa skripte za angleščino (mislim da jih je okoli 4,5) pa kake rešene skripte... za prvi letnik to vse! tko da... ZS ali SMS na 031853502
Lp, Niana | |
| | | klaravolaj Sramežljivka
Število prispevkov : 4 Registration date : 01/11/2010
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Pon Nov 01, 2010 12:28 pm | |
| - Karin je napisal/a:
- No jaz prodam knjigo od Blažiča (Didaktika). Kdorkoli zainteresiran, naj mi pošlje ZS
živjo :) sem brucka, in tudi potrebujem knjigo za didaktiko, ko mogoče še imaš, oz. poznaš koga, ki bi mi jo lahko posodil ali prodal?? lp, klara | |
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Pon Nov 01, 2010 12:28 pm | |
| - srChiCa je napisal/a:
- js tut prodam knjigo za didaktiko če kdo ve za koga ki jo rabi... pa skripte za angleščino (mislim da jih je okoli 4,5) pa kake rešene skripte... za prvi letnik to vse! tko da... ZS ali SMS na 031853502
Lp, Niana živjo :) sem brucka, in tudi potrebujem knjigo za didaktiko, ko mogoče še imaš, oz. poznaš koga, ki bi mi jo lahko posodil ali prodal?? lp, klara | |
| | | Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Pon Nov 01, 2010 12:34 pm | |
| Živjo! Svojo sem že prodala..zdavnaj :) trenutno ne poznam nobene, ki bi to prodajala...ampak ....četudi ne dobiš nobene.. je pa najbolje da si jo sposodiš v knjižnici za takrat, ko jo boš rabila.... seveda pravočasno, da je ne bodo že drugi pobrali.... ker..roko na srce...tole knjigo boš rabila samo za ta predmet in to je vse... zato se men zdi mal potratno kupovat čist novo | |
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Pon Nov 01, 2010 1:17 pm | |
| - Karin je napisal/a:
- Živjo!
Svojo sem že prodala..zdavnaj :) trenutno ne poznam nobene, ki bi to prodajala...ampak ....četudi ne dobiš nobene.. je pa najbolje da si jo sposodiš v knjižnici za takrat, ko jo boš rabila.... seveda pravočasno, da je ne bodo že drugi pobrali.... ker..roko na srce...tole knjigo boš rabila samo za ta predmet in to je vse... zato se men zdi mal potratno kupovat čist novo aha.hvala za prijznost in odgovor, karin ! še nekaj pa bi te vseeno vprašala.pri didaktiki -vaje, imam seminarsko nalogo OPERATIVNO OBLIKOVANJE UČNIH CILJEV, in me zanima če imaš kakšno staro seminarsko o tem, ker mi je namreč zelo težka snov :/..... | |
| | | Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Pon Nov 01, 2010 1:29 pm | |
| Jz te seminarske nimam. Mogoče se ti pa javi kakšna punca iz foruma, ki jo ima....al pa še sama mal povprašej višje letnike..če koga poznaš. | |
| | | ŽuŽa Sramežljivka
Število prispevkov : 1 Registration date : 05/09/2010
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) Sob Nov 13, 2010 12:41 am | |
| - klaravolaj je napisal/a:
- srChiCa je napisal/a:
- js tut prodam knjigo za didaktiko če kdo ve za koga ki jo rabi... pa skripte za angleščino (mislim da jih je okoli 4,5) pa kake rešene skripte... za prvi letnik to vse! tko da... ZS ali SMS na 031853502
Lp, Niana
živjo :)
sem brucka, in tudi potrebujem knjigo za didaktiko, ko mogoče še imaš, oz. poznaš koga, ki bi mi jo lahko posodil ali prodal??
lp, klara Živjo, če mogoče še rabiš to knjigo ti jo lahko prodam . | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) | |
| |
| | | | Knjiga za didaktiko- Blažič (1. letnik) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |