| Književnost pri Mileni | |
|
+29dominika Helena stor13 cultyka Teya EvChYkaa Marko.Susman tali urška Barby Caitlin srChiCa žabica tweety barbka Anja ewaa jana85 PetraK Irena aneja *anja* BarbaraB88 Tančka Maja Nina_Nana Karin Ajna Saša 33 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Anja Sramežljivka
Število prispevkov : 19 Age : 37 Location : Tolmin Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: književnost pri mileni Sob Okt 27, 2007 6:11 pm | |
| Ojla pupe:) jst bi prosila eno punco iz 1. letnika, če bi mi mogoče lahko povedala, kaj imate za narest (seminarska..)pr milenci...namreč vidla sm da vam je objavla neke avtorje.... no skratka zanima me kako in kaj v zvezi s tem, ker namreč men je od lani ostala še književnost za narest in morm tud seminarsko napisat. ful bi bla hvaležna kateri koli, ki bi mi mal obrazložila zadevo:) lp,anja | |
|
| |
barbka Začetnik
Število prispevkov : 52 Registration date : 16/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Ned Nov 04, 2007 11:44 pm | |
| ste vidle da je milenca objavila nek seznam na wikipediji za članke? mene zanima, če kera ve, kok se vpišeš na ta seznam, k piše na obvestilih da se vpišemo | |
|
| |
aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 12:09 am | |
| ja jaz sem tudi vidla seznam pa nevem kak se vpišeš...če kdo kaj pogrunta naj pove prosim. | |
|
| |
Anja Sramežljivka
Število prispevkov : 19 Age : 37 Location : Tolmin Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 12:26 am | |
| jst sm vnesla svoje ime in priimek kar tam, kjer pišeš besedilo...zdej a je to prow al ne pa ne vem... če ktera kaj več ve pa naj pove papa | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 12:37 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- jst sm vnesla svoje ime in priimek kar tam, kjer pišeš besedilo...zdej a je to prow al ne pa ne vem... če ktera kaj več ve pa naj pove
papa lahko malo bolj natančno opišeš, kaj si naredila? | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 1:48 pm | |
| Mah jst bom kar lepo počakala do četrtka da nam bo Milenca povedLa kej in kako... najbolj kratka smi zdi... | |
|
| |
tweety Začetnik
Število prispevkov : 51 Age : 35 Location : Novo mesto Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 2:16 pm | |
| jst sm tud učerej vidla ta njen seznam..pa mi ni nč več jasno..pr ns je kao ena sošolka pobirala naslove, pa pisala nek seznam, da ji bomo oddal..zdej je treba pa kr na wikipedijo to upisvat jst sm se uspela učer registrerat tm, kej več pa nism uspela dosežt če bo katera odkrila način, kako se upisat pa to, sporočte | |
|
| |
tweety Začetnik
Število prispevkov : 51 Age : 35 Location : Novo mesto Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 8:19 pm | |
| spet jst stvar je taka d je na oglasni deski seznam kamor se mormo upisat (vsaj za 1.letnike vem d je tako).. tista naša sošolka ki je zberala naše prijave pa je tud vse nas (k smo ji pač mail poslala) že vpisala na tist seznam | |
|
| |
žabica Sramežljivka
Število prispevkov : 3 Location : kamnik Registration date : 31/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 9:04 pm | |
| sem gledala na spletni strani rp pa je prfoksa napisala, da se mormo na wikipediji vpisat. sam a pol uni k so jih ne mors a loh to uredis???
vrjetn loh zberas med tistimi k so se frej... js sm na oglasni napisana pod enga k je ze o njem objava...tko d si morm zdej neki nouva zbrt..pr tem morm pa gledat d nm tazga zbrala k ga je ze kdo zbrou na oglasni...
komplicirano je to:) | |
|
| |
barbka Začetnik
Število prispevkov : 52 Registration date : 16/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pon Nov 05, 2007 9:30 pm | |
| men je čedalje manj jasno glede te književnosti..... | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Nov 06, 2007 8:00 pm | |
| men tud..a mi lahko ena lepo prosm razloži lepo po kmečko kaj morm nrdit..lohka vse od začetka.. | |
|
| |
jana85 Klepetulja
Število prispevkov : 198 Age : 39 Location : Kranj Registration date : 12/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Nov 06, 2007 8:09 pm | |
| Tale teta vam je pa zakomplicirala življenje, a ne. | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| |
| |
srChiCa Sramežljivka
Število prispevkov : 16 Age : 37 Location : Celje - Ljubljana ;) Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Nov 06, 2007 8:39 pm | |
| | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Nov 06, 2007 8:44 pm | |
| saša js nažalost pojma nimam... sam mi je pa ena sošolka predlagala da nej tak nardim kot je ona, ki je že kr neki naših sošolk prijavla... pač izbereš si ka bi meu...gledat morš da je to še frai...to pomeni da ni še nič napisano...js sem si npr izbrala Mojca Pokrajculja...pol sm se registrirala...pol sm za tam pr pojci pokrajculji kr eno poved napisala...npr...to je koroška pripovedka....in tak sm si zazihrala, da je noben več ne bo meu... čeprav mi ni čist logično, kr lahko še vedno kdo kaj tam co napiše....pa mi jo pol spele...sam js računam da naše predrage sošolke niso take, kr ta mojca je bla ena izmed mojih najljubših pravljic no tak sm js naredla...kr če npr sam svoje ime napišeš not pod tist članek, ti ga tist administrator zbriše... dedno je kr ta milenca ni še čist nič povedla kk pa kaj | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| |
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Nov 06, 2007 11:16 pm | |
| jaz tut...ka si si pa izbrala? | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Nov 07, 2007 12:00 am | |
| Mišmaša Ti? | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Nov 07, 2007 1:58 pm | |
| Eva..kaj si ti to vse z registracijo delala?...Jz sm samo ime in priimerk..smer in knjigo vpisala...in sem na seznamu tako, kot tiste ostale...A to ni dovol al kaj? | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Nov 07, 2007 6:46 pm | |
| je ja...sam je špomoje fain če se registriraš....da lahk pol pošeš....pač pozabi na vse kar sem tam napisala karin...nism vidla da je že ena tam prej link poslala,,,pol sm se pa kr na seznam upisala | |
|
| |
PetraK Klepetulja
Število prispevkov : 241 Age : 39 Location : Ljubljana Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Nov 07, 2007 10:37 pm | |
| ENo vprasanje...to je vse zame cist novo kar treba tu narest.. kr ena wikipedia.. sm mislila da je to bolj strokovno pisao vse,ne pa da se mi nekaj ustvarjamo... Kokrkoli... Si lahko mi katerokoli besedilo zberemo???? Ki pac se ni omenjeno... | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Čet Nov 08, 2007 5:56 pm | |
| hejjj a je bla kira danc na predavanju od milence....a je kaj pomembnega povedla??? | |
|
| |
tweety Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Čet Nov 08, 2007 6:09 pm | |
| a ni bla dans svetlana makarovič pr književnosti? | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Čet Nov 08, 2007 6:45 pm | |
| ja koker js vem je bla....
ej na seznamu pr wikipediji...mate nekatere punce iste naslove izbrane....mileva milena zna tu komplicirat malo....tak da predlagam da si tiste ki ste si izbrale isti naslov kot vaša predhodnica naslov spremenite....itak vete da mamo na našmu ljubemu faxu pravilo kdor prej pride prej melje.....mislim da je sovica oka 2x, pa čurimuri...pa še kaj se najde.... | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Čet Nov 08, 2007 7:33 pm | |
| Dns je bla Svetlana Makarovič ja.. pa.. hm .. ni mi bilo neki oh in sploh... ne vem no.. tko.. lohk rečem da sm mal razočarana.. sm mislna da bo boljše.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni | |
| |
|
| |
| Književnost pri Mileni | |
|