| Književnost pri Mileni | |
|
+29dominika Helena stor13 cultyka Teya EvChYkaa Marko.Susman tali urška Barby Caitlin srChiCa žabica tweety barbka Anja ewaa jana85 PetraK Irena aneja *anja* BarbaraB88 Tančka Maja Nina_Nana Karin Ajna Saša 33 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Pet Jan 11, 2008 6:20 pm | |
| ei..a ste vidl to: Spoštovani študenti 2. RP, tisti, ki še niste oddali seminarskih nalog iz Splošne in mladinske književnosti na Wikipedijo (kratki članki o izbrani temi), prosim, da oddate podpisane in dokonačne seminarske naloge v klasični (tiskani) obliki in v skladu z navodili do 16.01.2008. Lepe počitnice, Milena M. B. | |
|
| |
Ajna Začetnik
Število prispevkov : 86 Location : Ljubljana/Moravče Registration date : 13/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sob Jan 12, 2008 2:06 pm | |
| lol očitno ne bo odnehala. ej a vi mate vpisano oceno za književnost iz prvega letnika? jo mormo met? | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sob Jan 12, 2008 4:42 pm | |
| ocene iz 1.letnika nimamo upisane...kar dobiš v 1.letniku se ti pol združi s tem kar bobiš v 2.letniku pri Saksidi...sam je saksida pomoje tak ne bo upoštevo sploh | |
|
| |
Barby Klepetulja
Število prispevkov : 217 Age : 37 Location : Postojna Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sob Jan 12, 2008 8:07 pm | |
| baje jo bo, ampak čist mal je reku :) sam itak ne ve kake so naše ocene je reku... | |
|
| |
Ajna Začetnik
Število prispevkov : 86 Location : Ljubljana/Moravče Registration date : 13/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sob Jan 12, 2008 8:56 pm | |
| kul kje se pa vpišemo za izpit? | |
|
| |
Barby Klepetulja
Število prispevkov : 217 Age : 37 Location : Postojna Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sob Jan 12, 2008 9:52 pm | |
| bwo...jz sm se prjavla na e-student... a je dau on kako obvestilo al kej u zvezi s tem izpitom al sm to jst sam sanjala? dns sm mela čudno noč | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Ned Jan 13, 2008 2:10 pm | |
| joooooj, js bom znorela!! ta milenca je tok defektna..še mal pa bom strelat začela js sm ji seminarsko oddala že en mesc nazaj(tkrt k je blo treba) zj pa piše na strani do rp d še ni oddana.. a je še kkšna druga na istem kt js? | |
|
| |
tali Začetnik
Število prispevkov : 92 Age : 36 Location : Slovenj Gradec Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Ned Jan 13, 2008 2:28 pm | |
| ja js sm ji tut oddala naptipkano seminarsko pa sem vseeno na seznamu..pa mislim da vsi al pa vsaj večina ko so na tem seznamu so oddali ampak ona hoče da objaviš na wikipediji!! Ka bote zej naredle/i????? a bote objavli seminarko al se še vedno držimo tega da nas itak saksida ščiti?sej nas še al? | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Ned Jan 13, 2008 3:33 pm | |
| Mene pa ni na seznamu ..hvalab bogu ...sem pa tud že full dolg nazaj wikipedijo dala...tk da..mogoč zarad tega | |
|
| |
Barby Klepetulja
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Ned Jan 13, 2008 3:41 pm | |
| | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| |
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Ned Jan 13, 2008 8:48 pm | |
| a ti si ji tud u predalčk oddala? k js sm ji ke, ker ni blo tkrt predavanja(al karkol že mamo pr njej) | |
|
| |
Caitlin Začetnik
Število prispevkov : 78 Age : 37 Location : Žiri/Ljubljana Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Ned Jan 13, 2008 9:15 pm | |
| jst sn ji osebno oddala, še vprašala sn jo neki pa sn še skos napisana na seznamu de ji morn še 1x oddat. Pomoje ji bom popolnoma isto oddala. | |
|
| |
tali Začetnik
Število prispevkov : 92 Age : 36 Location : Slovenj Gradec Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Jan 15, 2008 6:27 pm | |
| | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Jan 15, 2008 6:30 pm | |
| js ji bom pomoje še 1x isto oddala... pa glih se spravlam počasi Saksidi mail poslat, da ga mal pouprašam kk je s tem | |
|
| |
tali Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Jan 15, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Jan 15, 2008 7:22 pm | |
| mojca ji je tud pisala zrt tega (me smo ji oddale u predalčk natipkano, na wiki pa nismo dale) in ji je odgovorila d lepo prosi d najine seminarke pošljemo unmu modelu na wikipediji d jih bo objavu..zdj še ne vem kaj bom nrdila..sam se mi zdi d nas hoče direkt prsilt d objavmo.. | |
|
| |
tali Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Jan 15, 2008 7:42 pm | |
| Meni je Milena to odpisala: Prosim, oddaj seminarsko na spletno stran, skrajšaj jo le na 1 stran. Od 250 seminarskih jih je bilo 100 brez imena in priimka študentov. AAaaaaa...zgleda da res hoče nas prisilit da oddamo na wikipedio! Hmmm..js sploh nevm ka nej zej.... | |
|
| |
EvChYkaa Začetnik
Število prispevkov : 112 Age : 37 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Jan 15, 2008 9:49 pm | |
| ja a gre pol kdo v cetrtek vpisat seminarske al kako? pa kam sploh to misli vpisat, v indekse? | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Tor Jan 15, 2008 11:17 pm | |
| mn je saksida to poslau nazaj: Cenjena kolegica, v zvezi s podrobnejšimi pojasnili se lahko obrnete na kolegico Ano Debeljak, saj sem njej vse že podrobno razložil. Zato le na kratko: objava članka ni pogoj za moj izpit, tisti, ki tega ne boste naredili (saj ni v učnem načrtu), pri meni ne boste trpeli nobenih posledic. Prosim, pogovorite se s kolegico Ano. Lep pozdrav, Igor Saksida. pač js ne vem...mnda nas je zdej ful malo še ko nas ni dalo gr. tak da js po pravici povedano vseeno mal cvikam, čeprav je saksida rek da ni panike...ko že najde način da te zaje... pač js bom dala pomoje copypaste gr na wikipedijo pa nej se pol ukvarjajo s tem... kr tali ko si je z njo maile pisala je v zadnjem mailu napisala da kao nej pač nej da članek na wikipedijo... pač nevem js | |
|
| |
Caitlin Začetnik
Število prispevkov : 78 Age : 37 Location : Žiri/Ljubljana Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Jan 16, 2008 3:38 pm | |
| ja če je reku saksida de ne bo posledic, pol brezveze da objavte če smo se že prtožile. Pa sj tud milenca piše, da naj damo na wiki ALI v tiskani obliki. Tko da, jst sem ji sam tiskano oddala, na wiki pa ne bom, čeprav mi ne bi blo problema, ampak če smo se že prtožil-zakaj bi pol objavla?!? | |
|
| |
tali Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Jan 16, 2008 6:43 pm | |
| ja js ko sm ji pisala neki mi je pol včeri še to poslala: A, lahko prosim, objaviš seminarsko, skrajšano na Wikipediji v 1.-2. dneh? Pač js tut mal cvikam zej, sam se pa totalno strinjam in se mi ne zdi fer da smo se pritožli pol je pa folk dau gor članke...pol nevem zakaj so/ste se podpisali, če se že v osnovi niste strinjali...tk so sam tist folk u drek potisnali, ki je pač s tem resno mislo...ampak pač tk je zej... nikol neveš kdaj te lahko še tta ženska kje zajeee....in pomoje bolš da objavimo..al ka pa vm | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Jan 16, 2008 8:49 pm | |
| men se tud ne zdi d logično d zj objavlamo gor, poleg tega pa js že iz principa neb dala..ker nas hoče dobesedno prsilt..sam vseen bom vrjetn poslala unmu tipu pa nj se pol on ukvarja s tem.. ker res ne vem zj kaj nj nrdim... mal bom še počakala d vidm kaj bo Saksida odgovoru Ani.. | |
|
| |
Caitlin Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Sre Jan 16, 2008 9:00 pm | |
| jst sn ji oddala v natisnjeni obliki tko da seminarsko sem napisala. Na wiki pa pač ne bom dala, če smo se že prtožile. Ker pol bi blo čist vsen a bi napisale pritožbo al ne. Pa tud izpadl bi (al pa smo že) kot ene reve. Pa ne zdj narobe razumet, ampak tak je moj mnenje. Mah, brezveze... Ani pa mislem da Saksida ne bo nč odgovoru. Sj je že parkrat povedal da pr njemu nimamo nobenih posledic, velik več pa ne vem kaj bi še povedal. | |
|
| |
Irena Začetnik
Število prispevkov : 128 Age : 36 Location : Trbovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni Čet Jan 17, 2008 9:00 pm | |
| No, jst ji nism niti u tiskani obliki oddala, niti nism objavla nč na wikipediji...sej je Saksida jasno reku, d to sploh ni u učnem načrtu, tko d se ne mislem s tem obremenjevat...sj nam nč ubistvu ne more, če je pa Saksida nosilec predmeta...uglaunem, jst ne bom NIČ oddala... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Književnost pri Mileni | |
| |
|
| |
| Književnost pri Mileni | |
|