| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| razrednik in sodelovanje s starši-didaktika | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
SoPrEfLiCtA Začetnik
Število prispevkov : 77 Age : 36 Location : Kobarid Registration date : 29/09/2007
| Naslov sporočila: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika Pon Feb 25, 2008 7:48 pm | |
| jst bi pa mal za "pomoc" prosla.....ce ma slucajno ksna iz drugega al pa visjih letnikov tole seminarsko o razredniku in sodelovanju s starši....za didaktiko.....bi mi ful prou prslo....d pol sploh vemo priblizno o cem pisat.... | |
| | | Teya Sramežljivka
Število prispevkov : 12 Age : 37 Location : Prvačina Registration date : 20/09/2007
| Naslov sporočila: Re: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika Pon Feb 25, 2008 9:42 pm | |
| ja jst sm mela to... lahko ti pošljem... sam tvoj mail mi povej | |
| | | jana85 Klepetulja
Število prispevkov : 198 Age : 39 Location : Kranj Registration date : 12/10/2007
| Naslov sporočila: Re: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika Pon Feb 25, 2008 11:24 pm | |
| Tudi jaz jo imam, samo me je groza tole pošoljat - to je bila moja prva seminarska na faksu in je čist ne citirana, neurejena... Važna je vsebina | |
| | | SoPrEfLiCtA Začetnik
Število prispevkov : 77 Age : 36 Location : Kobarid Registration date : 29/09/2007
| Naslov sporočila: Re: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika Tor Feb 26, 2008 7:54 pm | |
| ej najleps hvala obema....jst sm se ze bala d ni mela nobena tega (ceprav tezko verjetno...ampak.....)..... ....aja....sm vala poslala na zasebno.....pa hvala se enkrat | |
| | | Teya Sramežljivka
Število prispevkov : 12 Age : 37 Location : Prvačina Registration date : 20/09/2007
| Naslov sporočila: Re: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika Čet Feb 28, 2008 12:35 am | |
| sm ti poslala upam da si dobila | |
| | | msiposa Sramežljivka
Število prispevkov : 1 Registration date : 24/03/2009
| Naslov sporočila: Re: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika Tor Mar 24, 2009 7:37 pm | |
| ojla! mene pa tudi zanima ta seminarska od rzrednika in sodelovanja s starši bi prosila če bi mi jo kdo lahko poslal. hvala papa | |
| | | Tangerine Sramežljivka
Število prispevkov : 1 Age : 34 Location : Nova Gorica Registration date : 16/05/2010
| Naslov sporočila: Re: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika Pon Dec 06, 2010 5:28 pm | |
| Živjo :) Mene tud zanima če bi bla katera tko prijazna (lepo prosim) pa mi to seminarsko poslala na mail. Bi mi zelo pomagala, da približno vidim kako se lotit te seminarske. Upam da se ktera oglasi :)
Lep pozdravček :) | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: razrednik in sodelovanje s starši-didaktika | |
| |
| | | | razrednik in sodelovanje s starši-didaktika | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |