| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| Sodelovanje RP - PV - SRP | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Sodelovanje RP - PV - SRP Čet Nov 06, 2008 8:05 pm | |
| Ojla! Mene zanima, če katera z RP-ja še nima para za nastop. Sama imam že izbrano ''vzgojiteljico'' manjka pa mi še ena sošolka. Rekli so sicer, da bojo tretjega oni dodali, sam na seznam se folk kar sam piše tko de. Kar pište če se katera hoče pridružit. Lp | |
| | | Barby Klepetulja
Število prispevkov : 217 Age : 37 Location : Postojna Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sodelovanje RP - PV - SRP Čet Nov 06, 2008 8:57 pm | |
| a lhk men nekdo razloži kaj mi sploh mormo delat? jz sm s srp-jem.... a sami najdemo šolo al kaj? ne vem, al sam men ni nč jasno al še komu... čist sm zmedena | |
| | | Caitlin Začetnik
Število prispevkov : 78 Age : 37 Location : Žiri/Ljubljana Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sodelovanje RP - PV - SRP Čet Nov 06, 2008 11:22 pm | |
| Tančka, če sn jst prov slišala takrat po unmu predavanju, naj bi blo sam 11 trojic (2rp + 1pv) vsi ostali bomo pa 1rp + 1pv. Tko da je itak zlo mal možnosti da boš lih med tistimi enajstimi. Mam pa jst vprašanje, če katera pozna kšno vredi iz pv de še nima para. Ker si jst še nisn zbrala para - ja, tud tle čakam na zadne trenutke babry: tud men ni čist jasno kako pa kaj. Mislim pa, da si vi sami izberete šolo. | |
| | | Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sodelovanje RP - PV - SRP Pet Nov 07, 2008 12:39 am | |
| Aha kul poLe... sej j možno d so povedli.. ma sm tko malo reči slišala in razumela tisti pondelk tko d.. :) hvala za info! | |
| | | aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sodelovanje RP - PV - SRP Pet Nov 07, 2008 10:36 am | |
| Barby mene iste nfo zanimajo kot tebe. Tudi jaz sem z SRP. Vem to, da si lahko sami izberemo OŠ, ker sem šla še naknadno vprašat. Samo me zdaj muči to, kam naj vpišemo to OŠ oz. komu naj javimo???Takrat mi je Polakova rekla, da bo na seznamu vse, zdaj pa OŠ ni na seznamu. Jaz sem kar zraven na seznam napisala še OŠ, samo nevem, če bodo to lih vidli. Nevem...Če kdo kaj več izve, naj prosim javi. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Sodelovanje RP - PV - SRP | |
| |
| | | | Sodelovanje RP - PV - SRP | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |