skylick Sramežljivka
Število prispevkov : 1 Registration date : 02/02/2008
| Naslov sporočila: prijava/odjava na izpit Sob Feb 02, 2008 4:52 pm | |
| Zdravo! Mene zanima kaj se zgodi če se ne moreš več od izpita odjavt, opravlat ga pa ne gres? | |
|
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: prijava/odjava na izpit Sob Feb 02, 2008 6:14 pm | |
| hm....probaj profesorici osebno pisati mail in ji reči, da se želiš odjaviti..kjub temu, da si že prekoračila rok odjave. Pri meni je bilo lansko leto tako, da sem MOGLA it pisat..ker se nisem mogla odjavt...ampak mi je prof. rekla, da bi se dalo uredit, če bi ji to sporočila P.S. Temo sem ti premaknila sem | |
|
Irena Začetnik
Število prispevkov : 128 Age : 36 Location : Trbovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: prijava/odjava na izpit Sob Feb 02, 2008 11:40 pm | |
| Obstaja tut še ena možnost - enostavno ne greš pisat...sam tle ti gre pa pol en rok po gobe...tko da pejt usaj probat...mrbit se ti pa posreč | |
|
jana85 Klepetulja
Število prispevkov : 198 Age : 39 Location : Kranj Registration date : 12/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prijava/odjava na izpit Ned Feb 03, 2008 12:40 pm | |
| Eni profesorji zelo redko berejo mejle in tako pepozno vidijo mejl. Tako, da če ti ne odgovori, lahko greš na izpit in profesorici rečeš, da bi vrnila prijavo. Drigače se pa lahko tri dni pred izpitom še vedno odjaviš od izpita sama v e-študentu. | |
|
andreja Sramežljivka
Število prispevkov : 10 Age : 36 Location : Primorska Registration date : 01/11/2007
| Naslov sporočila: Re: prijava/odjava na izpit Ned Feb 03, 2008 3:57 pm | |
| Mene pa zanima, če se lahko odjaviš od izpita tik pred izpitom? Da greš k profesoriju/ici in mu/ji rečeš, da bi se odjavla... a mislite da je to možno?? Na enih faksih to delajo??? A kdo kaj ve oz. ima kakšne izkušnje s tem? | |
|
jana85 Klepetulja
Število prispevkov : 198 Age : 39 Location : Kranj Registration date : 12/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prijava/odjava na izpit Čet Feb 07, 2008 9:39 pm | |
| Ja, je možno - boljše to, kot pa da ne prideš pisat. Je pa seveda odvisno od profesorjev. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: prijava/odjava na izpit | |
| |
|