| V diskoteki Global pretepen do smrti | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: V diskoteki Global pretepen do smrti Čet Okt 11, 2007 4:06 pm | |
| V diskoteki Global pretepen do smrti 20-letni Vrhničan, ki je bil v nedeljo zjutraj pred ljubljanskim lokalom Global brutalno pretepen, je v kliničnem centru umrl. Pretep naj bi se začel okoli pol četrte ure zjutraj. 20-letnik iz Dragomerja je, po besedah sorodnikov, s skupino prijateljev, s katerimi so praznovali rojstni dan, poskušal vstopiti v dvigalo, ki pelje do diskoteke Global. Takrat naj bi se med njim in varnostnikom iz družbe VIP Varovanje začel besedni obračun. Varnostnik naj bi fanta s pestjo tako silovito udaril po zatilju, da se je le-ta na mestu zgrudil. Zdravniki mu niso mogli pomagati, fantovo življenje je kar tri dni viselo na nitki. Danes pa je poškodbam podlegel in umrl, je za 24ur.com potrdila tiskovna predstavnica kliničnega centra Blanka Šetinc. Policija zaradi interesa preiskave podrobnih informacij ni razkrila. Varnostnik, ki naj bi fanta pretepel, je še vedno na prostosti. Policija ga je doslej zaslišala, vendar pripora zanj niso odredili. vir: 24ur.com Ojej..v tem Globalu se pa dopst stvari zgodi... | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Čet Okt 11, 2007 7:07 pm | |
| ja res grozno drgač bi pa mogli po mojem mnenju take redarje takoj zamenjat al pa jih poslt na kak tečaj obvladovanja jeze hvala bogu da me ne spustijo nt, po njihovem mnenju nisem dovol zrihtana | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Čet Okt 11, 2007 7:37 pm | |
| hehe ewaa, pa se sekiraš? drugač je pa tole čist grozn.. sm pa slišala d bodo varnostniki iz tega podjetja zdj tud v enmu lokalu tuki pr ns u šentvidu, k je fuuul obiskan, zmer poln.. tko da..bogi mi mislm d bom začela kje drugje žurat uff..sm zdle opazila-moja 100.objava | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Čet Okt 11, 2007 8:09 pm | |
| | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Čet Okt 11, 2007 10:17 pm | |
| tega se pa mormo udeležit!!!!!!
V soboto 13.10.07 med 11.00 in 24.00 vabimo vse, ki nas podpirate v ideji izboljąati varnost v Ljubljani, da na mestu, kjer so do smrti pretepli 20 letnega Gorazda, s svečko, roľico ali zgolj s podpisom v knjigo podpore ideji za spremembo predpisov za zagotovitev večje varnosti, podprete to idejo. Od obiskovalcev Globala pa pričakujemo, da bodo ta dan bojkotirali obisk omenjenega lokala.
Prosimo poąljite neprej.
Gorazdovi prijatelji | |
|
| |
Sasha Sramežljivka
Število prispevkov : 10 Location : Vrhnika- Zaplana Registration date : 10/10/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Čet Okt 11, 2007 11:09 pm | |
| Čao!
Ja Gorazd je bil moj bivši sosošolec tko d še zdj ne dojemam kaj se je zgodil!!! Fak res se lahko zgodi vsakmu!!!
Tko d mi se dobimo v noči iz petka na soboto ob 1ih na kongresnem in gremo pred globala pržgt svečko!
Ej global mi je biu že tko zmer bedn pa sm šla sam ene parkrat not in od zdj naprej never again!!!!!!!!!!!
Ne morm vrjet................ | |
|
| |
Nina_Nana Klepetulja
Število prispevkov : 249 Age : 37 Location : Cerknica Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Pet Okt 12, 2007 5:21 pm | |
| | |
|
| |
Irena Začetnik
Število prispevkov : 128 Age : 36 Location : Trbovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Sob Okt 13, 2007 10:45 pm | |
| | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Sob Okt 13, 2007 10:50 pm | |
| ja hvala,hvala :) bo zlaufal,bo..je kr fajn met eno družbo tkole v soboto zvečer kdr se mi ne da it žurat, pa k moj dragi nima časa.. drugač sm pa mela it namen dns svečko pred Global pržgat.. Se mi zdi lepa gesta, pa kul protest..Tak u bistvu čist tih in miren, pa pomoje se bo zarad tega vsaj kkšn od odgovornih zamislu nad tem. Mogoče bom šla pa jutr | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Ned Okt 14, 2007 4:03 pm | |
| Zdej če se ne motm se govori tud o posilstvu v Globalu...ena 21 letna punca...na wc-ju... | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Pon Okt 15, 2007 5:03 pm | |
| to sm js že enepar mescev nazaj slišala... | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Tor Okt 16, 2007 12:55 pm | |
| waw...kolk svečk je pri Globalu Joj, toliko slabih stvari o Globalu sem že slišala...da me je kar strah da bi kdaj tja šla. Baje da ti varnostniki (predvsem tisti pr VIP..al karkoli že) prav čakajo kdaj bodo koga pritisnili...in tud zgledajo menda prav strašno (nabildano itd.) Ewaa, nisi povedala, kaj je blo tisto, da te niso not sputil | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Tor Okt 16, 2007 6:02 pm | |
| pač za u globala morš bit ful opedenan, ful zrihtan, js sem pa mela uno rjavo volneno jopo, navadne koubojke, čakse, pa eno scufano torbo....u bistvu sem tak vedla da m,e nebojo spustli, sploh nism mela it namena gor, sam mal za štos sem šla tja stat.... po tem kar se je pa zdej zgodlo, pa pomoje u globala sploh nem šla...mi sploh ni všeč, raj u parku na klopci sedim pa vinčeka pijem | |
|
| |
PetraK Klepetulja
Število prispevkov : 241 Age : 39 Location : Ljubljana Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Sre Okt 17, 2007 1:59 pm | |
| Ma kar se tega dress code-a tice niti ni tok resno... Gor vidis svasta..razrganega in ne raztrganega Ce te nocjo spustit gor te pac ne bodo... Ce si star 20 bo omejitev 21,ce si 21 bo 23,ce si 23 bo 25... No,tuki mislim da se dejansko konca Global je res bolj podn kot ne..mogoce sm se 2x mela kr kul gor pa se to mors pridt ob 3h mal pijan z dobro druzbo gor,da zdrzis uno urco,dve.... Varnostniki pa no comment!!! Sicer mas res 100 ljudi,100 cudi ampak si vseeno prevec dovolijo.. poznam prevec ljudi ki so nastradal za brez veze. Tud ce niso ze varnostiki storilci, bodo samo "stran gledal" in "nic vidl".. Kokrkol skrajni cas da se ta lukna zapre!! In nekaj nardi v zvezi z varnostiki-povsod!! | |
|
| |
Marko.Susman Začetnik
Število prispevkov : 51 Location : doma Registration date : 06/12/2007
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti Sob Feb 02, 2008 2:37 am | |
| ne rabmo nobenih varnostnikov, sploh pa uvoženih | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: V diskoteki Global pretepen do smrti | |
| |
|
| |
| V diskoteki Global pretepen do smrti | |
|