| vaje! | |
|
+17tinka Night Nina_Nana EvChYkaa Teya tali Ka3ka Barby SoPrEfLiCtA tweety aneja Saša Irena Karin Tančka ewaa Renata 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: vaje! Čet Okt 04, 2007 10:43 am | |
| hoj punce, spet me ni blo nič gor te dni. uglavnem, sm prebrala na forumu peagogov, da zvem o vpisu šele po 10.10. zdej pa ne vem al naj hodim na vaje al kaj...kaj predlagate?? čeprav sm dobila neuradno informacijo (ne vem če drži) da naj bi bila do takrat oproščena vseh vaj. kar je po eni strani tudi logično. sam vseeno, ne vem, kaj naj kr pridem k eni skupini...?? ni mi čisto jasno... sm se pa za telovadbo-plavanje kr šla k profesorju v kabinet vpisat! | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Čet Okt 04, 2007 11:04 am | |
| renata, pomoje je najbolš da kr v referatu povprašaš....tm ti bojo povedli kk pa kaj | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| |
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Čet Okt 04, 2007 3:17 pm | |
| MA sej drugi prof. bodo razumel...sam pr kemijji se zan zakomplicirat,...sicer pa mislim, da bo tudi Glažar moral razumeti | |
|
| |
Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Čet Okt 04, 2007 9:59 pm | |
| mah.. po vsej logiki bi res lahko bli oproščeni... drugače pa bom naslednji teden kr prišla malo na vaje, kr nam faks kr dosti odpade, kr grejo profesorji na kongres. | |
|
| |
Irena Začetnik
Število prispevkov : 128 Age : 36 Location : Trbovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Čet Okt 04, 2007 10:02 pm | |
| Ja pomoje je tut fajn, d se zmenš s profesorji d si prisotna na vajah...tut če ni potrebno, ti bo zlooo prou pršlo....so kr poučne...no naj omenim, d sm lani na eni vaji iz kemije manjkala, pa sm mogla it u Koper vajo nadomeščat!! sam pr teb je itak mal drgač...je pa useen fajn za tebe, d si prisotna...velik odneseš...no, usaj jst sm | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Čet Okt 04, 2007 10:44 pm | |
| Kaj res Irena???? V KOper si mogla it vajo nadomestit OMG | |
|
| |
Irena Začetnik
Število prispevkov : 128 Age : 36 Location : Trbovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Čet Okt 04, 2007 11:11 pm | |
| ma ja ... nism pršla na vajo, kr nism mela halje...z eno smo si jo posojale, pol smo se pa zmenle d si usaka svojo nabau..no jst sm na to čist pozabla, sm mela u mislih d mi jo bo una posodla in sm se zadn dal spomnla, d pač haljem nimam...tko d tut nism šla na vaje, kr vem d je Devetak reku, d brez halje nimamo kej počet na vajah...no na vajah, sm mu pa povedala kku je blo in mi je reku pač d bom mogla vajo nadomeščat v Kopru...zdj vidm d bi blo bolš če bi se zlagala pa mu rekla d sm bla kao bolana in enostavno prnesla opravičil...sam sm misla d bo zastopu...no sm se očitno kr fajn zmotla... U Kopri so pa ful zaostajal za nami...tko d sm navezala kontakt z eno iz Kopra (ni bla prvi letnik) pa se je ona pozanimala kdaj bo ta vaja..no, jst sm šla na to vajo ( naj omenm d sm ub ene štirih ustala d sm pršla iz Trbovelj do Kopra, kr so ble vaje ub 8ih)... No, ku sm pa tja pršla, pa pač nobenga ni blo...niti enga študenta...kr prazn fax..čisto nasprotje našem!! pol se je prkazu prof. jst sm pa še kr čakala d bo ura točno 8 d začnemo...no, ura je bla že 8.15 pa ni blo niti enga študenta oziroma študentke še..tko d sm šla uprašat profesorja če sploh so dons vaje, pa je reku d so, pa da se on tut sprašuje kje so vsi...no pol mi pa omeni, d dons ni ta vaja, k bi jo mogla jst nadomeščat..je reku d bo ta komi nasedn tedn...se mi je kr smeju, ku sm mu rekla s kje sm sploh pršla pa kuk hmal sm mogla ustat....kr žleht je biu...no, sam pol mi je pa reku, d mi ni treba še enkrt prhajat u Koper, d mi bo enkrt u Lublan to pokazu...sam lhk bi mi to takoj povedu, pa mi sploh u Kopr neb blo treba rint..sam sj vete...Devetak pač | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: vaje! Čet Okt 04, 2007 11:47 pm | |
| o beeeeed :05: :05: In je pršu pol v LJ.? | |
|
| |
Irena Začetnik
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pet Okt 05, 2007 1:09 am | |
| hehh....to je tut štorija ja enkrt smo mogl nadomeščat druga skupina ene vaje, pa smo jih mel popoudne enkrt...pa sm ga uprašala, če mi lhk po teh rednih vajah, pokaže tisto vajo, k sm jo jst mankala...in je pristau... no, redno vajo smo opraul in jst sm ostala not u učitlnici, drugi so šli...on je šou pa kja u svoj kabinet tist...in sm ga čakala pou ure not u učilnic..sj sm misla it kja, pa ga uprašat če mi bo pokazu al ne, sam nism hotla bit tečna pa nepotrpežljiva..tko d sm lepo sedela in čakala...no pol pa slišm kku en zapira vrate pa jih zaklepa...točno tko..DEVETAK JE POZABU NA MENE zlo mal je mankal pa bi lepo noč preživela med kemikalijami v kemijski učilnici no, sj pol mi je pa končno pokazu to vajo in sm bla rešena...je kr pojava tale nš prof. Devetak | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pet Okt 05, 2007 10:43 am | |
| | |
|
| |
aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pet Okt 05, 2007 10:45 am | |
| Joooooj ja Irenca,se spomnim teh tvojih štorij....si pa res mela en poseben odnos z iztokom | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pet Okt 05, 2007 10:59 am | |
| ei ampk men je ful čudn d te je tok zafrkaval s tem vajami.. men je on biu čist kl človk,se je dal vse poment z njemu. ne vem,no.. js sm totalna budala za kemijo, pa se je na vajah zmer ful potrudu d je men razložu še enkrat.. se spomnm d se je pr redoks reakcijah ful trudu z mano, pa mi nikakor ni šlo.pol sm že čist obupala pa me je ful neki hotu tolažt d bo že pa d mi u bistvu osnov manka, d nj se začnem od začetka učit pa d nj se pr njemu oglasm, če kj ne bom razumela.. tko.. js sm mela ful dobre izkušnje z njim, no..valda pa ma tist njegov "smeh", k ga pač moraš vzet v zakup in se nanga navadt sm pa slišala od drugih skupin d je precej zmajast tko d ne vem zakaj smo mu bli mi bl pr src | |
|
| |
aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pet Okt 05, 2007 11:02 am | |
| pa taki...čudn je bil meni je bil smešn,pa taki muhast.nikol nisem vedla al je foro povedo pa se mu naj smejim al je ni pa naj bom resna. | |
|
| |
tweety Začetnik
Število prispevkov : 51 Age : 35 Location : Novo mesto Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pon Okt 08, 2007 7:58 pm | |
| a ve katera v kateri učilnci se ma vaje za naravoslovje? na urniku nč ne piše.. | |
|
| |
SoPrEfLiCtA Začetnik
Število prispevkov : 77 Age : 36 Location : Kobarid Registration date : 29/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pon Okt 08, 2007 9:18 pm | |
| vaje iz naravoslovja so pa tko.....FI->P021.....BI->P025.....KE->P041 | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pon Okt 08, 2007 10:27 pm | |
| ei punce a kj veste kdo ma jutr vaje iz SJ II? 5. al 6. skupina al obe? zlo fajn bi blo če bi vedla kdaj nj grem jutr na faks.. | |
|
| |
tweety Začetnik
Število prispevkov : 51 Age : 35 Location : Novo mesto Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Tor Okt 09, 2007 12:34 am | |
| saša najbrž d obe skupej.. vsaj tko je pr ns sicer pa tud mene te skupine močno medejo in nevem kdaj in kje morm sploh bit (1x sm v 5., 1x v 9. ..).. p.s. hvala lepa SoPrEfLiCtA | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: vaje! Tor Okt 09, 2007 6:48 pm | |
| ne ne..mi mamo zdj laboratorijske (to pomen d ma sam ena skupina),sam nism vedla al mamo uvodne vaje vsi skupi al vsak posebi.. | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: vaje! Tor Okt 09, 2007 8:12 pm | |
| Saša...danes si videla...vsak posebej torej :) | |
|
| |
Renata Klepetulja
| Naslov sporočila: Re: vaje! Ned Okt 14, 2007 12:09 pm | |
| mene pa zanima, če kdo od prvih letnikov-po možnosti 3. ali 4.skupina, ve, kaj imate ta teden od naravoslovja-bio ali kem???
no, nam niso še zmeri nič povedali, tko da je isto kot da me ni na faksu. še zmeri ne vem v kteri skupini sm, kam naj se dam. je pa ena punca na forumu pedagogov napisala, da bo šla kar do predstojnice oddelka. a mi lahko kdo pove kje jo lahko tudi jst dobim? | |
|
| |
tweety Začetnik
| Naslov sporočila: Re: vaje! Ned Okt 14, 2007 10:20 pm | |
| kukr jst vem, ma 4.skupina ta tedn biologijo.. Predstojnica oddelka je Vesna Štemberger - mail: vesna.stemberger@guest.arnes.si, soba: 208, govorilne: pon 9:00-11:00, tel.: 01 589 22 77. | |
|
| |
Renata Klepetulja
| Naslov sporočila: Re: vaje! Ned Okt 14, 2007 10:52 pm | |
| oo, tweety, ful ti hvala! zlata si! | |
|
| |
SoPrEfLiCtA Začetnik
Število prispevkov : 77 Age : 36 Location : Kobarid Registration date : 29/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Pon Okt 15, 2007 6:53 pm | |
| zio...jst sm pa tok fajn zacela ta moj studij...joj joj joj .....no v glavnem...mi smo meli danes zjutraj pri biologiji eno vajo, ceprav nit nimam na urniku takrat vaj iz bi.pa sm jst seveda pozabla na to, tko da nit nism sla na to vajo. kaj morm jst zdej to vajo delat z drugo skupino al mi u bistvu ena vaja lahko manka? drgac me pa se zanima za RP1 ostale skupine (jst sm 3) kdaj mate napovedano to vajo pr bilogiji....nek u zvezi z drevesnimi listi je. (s)mejte se | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: vaje! Tor Okt 16, 2007 5:39 pm | |
| js ti priporočam da greš do aststentke ki te ma vaje pa ji poveš kk pa kaj. kr lani je moglo še kr folka met nadomestne vaje...bolš da to vajo nadoknadeš zdej kot pa pol na koncu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: vaje! | |
| |
|
| |
| vaje! | |
|