| naravoslovje | |
|
+7BarbaraB88 PetraK Nina_Nana Tančka Karin aneja Renata 11 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 12:37 pm | |
| | |
|
| |
aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 12:48 pm | |
| Hmmm...ja na kemijo se po mojem mnenju kar splača hodit.Za biologijo si probaj zrihtat zapiske pa ne rabiš hodit na predavanja.Predavanja za fiziko pa so popolna zguba časa,če mene vprašaš,čeprav sem zpit delala 3krat | |
|
| |
Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 12:50 pm | |
| | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 12:53 pm | |
| Da še jz povem.... Pri kemiji sem skoz bla...ker se govori da je to najtežji predmet...sam men je ratalo kar s kolokviji narest. K fiziki sem hodila, ker mi je bla full zanimiva...V bistvu vse stvari ponazarja...samo gledaš in se čudiš :) ...H biologiji pa nisem hodila, ker sem si morala vzeti eno urco fraj, da sem zadihala....Naredila pa sem jo z 8...ker je čist v easy, ker se dobijo vprašanja za bio in če se jih naučiš...ti 8ka ne uide | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 2:55 pm | |
| Men je bla pa fizika prava sprostitev...nč ne rabš pisat...samo gledaš tise eksperimente..res super nazorno | |
|
| |
Nina_Nana Klepetulja
Število prispevkov : 249 Age : 37 Location : Cerknica Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 5:08 pm | |
| tud jst sm hodila samo na kemijo...na fiziki in biologiji se mi pa ponavad ni dalo več ostat | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 9:05 pm | |
| - Karin je napisal/a:
- Men je bla pa fizika prava sprostitev...nč ne rabš pisat...samo gledaš tise eksperimente..res super nazorno
Ja sej sej.. poskusi so bli že lepi.. samo je kšn krat tko bloodla.. da se ti preprosto ni dalo več ostat tam.. | |
|
| |
PetraK Klepetulja
Število prispevkov : 241 Age : 39 Location : Ljubljana Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 11:04 pm | |
| No bom pa se js povedala svoje Hodila sem na....hmm..no na nic Oz.prvi semester se kar na kemijo sam mi je tok zmeden Glazar (profesor), da sm mela se bolj zmedene zapiske in mi je slo vse na zivce tko da sm kr nehala hodt. Na fiziki mislim da m bla prvo uro in se to eno uro prevec Ne recem, je zelo zanimiva, samo je pa potrata casa ker se pomojm za izpit ne naucis kj preveliko-vaje so cist dovolj! Biologijo mi je sla pa tud prfoksa mega na zivce (sm ze enkrat povedala da sm zgleda zelo nepotrpezljiv clovek,ne?? ) Ce res nimas casa ti PO MOJM ni treba hodt na nic glede na to da poznas zdej nas in ti lahko damo vse mozne zapiske, kolokvije, izpite..svasta! To je moje videnje tvoje situacije | |
|
| |
BarbaraB88 Začetnik
Število prispevkov : 95 Age : 36 Location : Lj Registration date : 23/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Sep 26, 2007 11:30 pm | |
| aha no sj pomojm najbolš tko, da greš pogledat pa pol vidš a ti ustreza predavanje al ne... aja drgač pa bi blo res fajn, če bi loh kera kej posodla iz 1.letnika | |
|
| |
Renata Klepetulja
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Čet Sep 27, 2007 10:22 am | |
| | |
|
| |
PetraK Klepetulja
Število prispevkov : 241 Age : 39 Location : Ljubljana Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Čet Sep 27, 2007 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Renata Klepetulja
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Čet Sep 27, 2007 4:12 pm | |
| | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Pet Sep 28, 2007 2:25 pm | |
| Mah.. naj se vsak zase odloči glede tega naravoslovja SEj če me spomin ne vara je Devetak nam reku da baje bjo meli letos manj in lažjo kemijo... zaradi prehoda na bolonjski.. Tko da.. Nm bjo že sproti pisali kako jim gRE.. | |
|
| |
ursa_ Sramežljivka
Število prispevkov : 4 Registration date : 22/01/2008
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Tor Jan 22, 2008 11:56 pm | |
| Hejla,
mene pa nek zanima glede naravoslovja. A je snov ful bolj poglobljena k v srednji soli -gimnaziji al je na isti ravni? | |
|
| |
BarbaraB88 Začetnik
Število prispevkov : 95 Age : 36 Location : Lj Registration date : 23/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Jan 23, 2008 12:24 am | |
| men se zdi približno enako al pa mal lažje...do zdej :-D | |
|
| |
Barby Klepetulja
Število prispevkov : 217 Age : 37 Location : Postojna Registration date : 09/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Jan 23, 2008 1:46 am | |
| men se je zdela lani biologija dokaj lahka, kemija ful težka (ampak nism mela niti iz srednje nekih osnov), fizika pa itak na trenutke zanimiva, ampak izpit pa kr neki :) ne rabš nč s predavanj... | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Jan 23, 2008 3:38 pm | |
| jooj...sploh ni primerjave s snovjo, če si hodila na gimnazijo . Fizika so samo poskusi..nič računanja... dobr je da imaš na izpitu seboj domače naloge. Jaz sem kar nekaj vn preplonkala..npr. luno, pa tisto razporejanje.. Na predavanje od biologije jaz nisem hodila, ker sem bla vedno full zmatrana in sm spustila. Mal me je blo strah kako bo z izpitom, ampak je blo to še najlažja zadeva. Biologija je precej lahka, snov je bolj površinska, brez poglabljanja. Predlagam vam, da se naučite pri biologiji tista izpitna vprašanja, ki obstajajo (nekaj čez 100 vpr. je)...ker na izpitu so več ali manj vprašanja od tam in ti 8-ka ne uide! Kemija pa..hm..je kar na podobni ravni kot gimnazijska. Zajeta je več ali manj cela gimnazijska snov ampak se da narest :) Naj vam povem, da za moje pojme je bil najbolj razumljiv zadnji kolokvij od kemije..ostala dva sta samo "glej in se čudi" | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Jan 23, 2008 7:31 pm | |
| hehe..to pa res,Karin.Js se še zdej čudim kk sm sploh kemijo nrdila lani Men je bla od vsega najlažja fizka, ker maš itak lohka vse zapiske,domače naloge in skripto sabo..In si ni treba niti ene stvari zapomnt.Sam pč tiste poizkuse morš znat hitr nrdit..Js sm prov uživala na izpitu Za biologijo sm se naučila una vprašanja (nujno je znat tisto bedno razmnoževanje praproti in mahu!!) In to je blo to..Čeprov mal čudn pol ocene zaključujejo,ampk nrdila pa sm | |
|
| |
tweety Začetnik
Število prispevkov : 51 Age : 35 Location : Novo mesto Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Jan 23, 2008 8:00 pm | |
| hei hei.. da se še jst po dolgem času mal javm:) ja, mi mamo kmal drug kolokvij iz kemije.. sicer se nekej trudm učit pa zapiske delat, sm pojma nimam kaj sploh delam Kemijska vez in kroženje snovi - se katera kej spomne kaj je dal v kolokvij oz. ma mogoče katera od vas star kolokvij? Res bi mi zlo prou pršlo Ja nč ne.. lep pozdrav vsem | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje Sre Jan 23, 2008 8:18 pm | |
| Jz se iz drugega kolokvija spomnm to, da je dal tist graf..am...ko so tri različne krivulje gor..In pol si mogu napisat kje je neka trojna točka..pa te fore.. A veš kaj mislm? No, to mi je najbolj ostalo v spominu, ker se spomnim, da se je na predavanjih zmotil in nas opozoril naj popravimo (menda je bila napaka na sliki..)...in nekatero so to slišali, nekateri pa ne...no jz sm to nekako preslišala in potem sem tudi na izpitu najbrž narobe naredila..hehe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: naravoslovje | |
| |
|
| |
| naravoslovje | |
|