| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| ustno, pisno? | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: ustno, pisno? Sre Sep 19, 2007 11:33 pm | |
| mene pa zanima, če imate večinoma sam pisne izpite, al je veliko takih, kjer nato sledi še ustni zagovor? | |
| | | Nina_Nana Klepetulja
Število prispevkov : 249 Age : 37 Location : Cerknica Registration date : 07/09/2007
| | | | Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: ustno, pisno? Pet Sep 21, 2007 10:54 am | |
| kaj pa je težje? a znajo na ustnih ful zajebavat? | |
| | | Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: ustno, pisno? Pet Sep 21, 2007 11:08 am | |
| Jz nimam ne z eno ne drugo stvarjo slabih izkušenj. Pr men je blo vedno tako, da če sem znala sem znala ..če ne pa itak da ne bo glih o.k...in nikol me ni noben profesor zjebaval
Se mi pa zdi, da tiste punce k se bolj slabo naučijo..al se pa sploh ne naučijo..pravijo, kako jih je prof. zajebavala. To se mi pa zdi logično, ker če se ti pri odgovarjanju loviš in nimaš razčiščenih pojmov, bo profesor še bolj drezal vate in hotel izvedeti pravi odgovor... | |
| | | aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: ustno, pisno? Pet Sep 21, 2007 11:31 am | |
| ja jaz tudi nisem mela lih slabih izkušenj.pri ustnem mi je blo včasih še celo lažje,ker se vedno uspem nekak zabluzit,da me pol spusti | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ustno, pisno? | |
| |
| | | | ustno, pisno? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|