| Nekaj dobrega in nekaj slabega | |
|
+6Nina_Nana aneja Tančka ewaa PetraK Karin 10 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Irena Začetnik
Število prispevkov : 128 Age : 36 Location : Trbovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Sob Sep 29, 2007 5:47 pm | |
| dobro: - vpisana ocena iz naravoslovja - končno sem dobila potrdila o vpisu - se uspela vpisati v 2. letnik ( ja, ja, se me ne bote tok hmal znebile - za večerjo bom pico jedla slabo: - porajajo se dvomi, da se bo moja študentska izkaznica zopet zgubila | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Pon Okt 01, 2007 12:23 pm | |
| Dobro: -nism šla na gfax -naspala sem se -dobre feelinge mam Slabo: -nč | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Tor Okt 02, 2007 12:04 pm | |
| dobro: - sije -s fantom grem u novi shanghai jest -faine vole sem slabo: -danc sem bla zastojn na faxu, brezveze sem hitro vstala -ob 12.30 mam še ena predavanja, grem mal pogledat | |
|
| |
Irena Začetnik
Število prispevkov : 128 Age : 36 Location : Trbovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Pet Okt 05, 2007 1:45 am | |
| dobro: -glihkar sm bla s svojim cukrčkam -dons sm se naspala -bla sm pridna (ceu stanovanje sm pospraula) -jutr ni faxa slabo: -jutr spet u Lj delat | |
|
| |
aneja Klepetulja
Število prispevkov : 229 Age : 37 Location : Ptuj Registration date : 07/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Pet Okt 05, 2007 10:24 am | |
| DOBRO: moj srček spi zraven mene danes grema domov
SLABO: nevem kaj bi si začela sama,ko še on spi čaka me naporen vikend veni je slabo vreme(se mi vsaj zdi,ker je v toti ljubljani itak vedno megla) | |
|
| |
Irena Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Sob Okt 06, 2007 10:31 pm | |
| dobro: kako žalostno...nč se ne spomnm, kar bi se mi dons kej dobrga nardil.. slabo: hm..tega je pa velik -slabo vreme -slabo sm spala -hmal je blo treba ustat -avtobus do železniške sm zaman čakala (ob sobotah ne voz) -vlak je mel zamudo, kr je en drug vlak nekje iztiru -u Kresnicah prestopala, čakala avtbosu eno uro na dežju -u Lazah PONOVNO prestopali -zamudila na šiht -cel šiht sm bla mokra od riti navzdol (razlog-->dež je poševno padal) -Lubi zamuja, ker ma neke obiske (sorodniki iz Velenja) -....sj se zihr še kej najde Upam, d bo jutr kej boljš dan | |
|
| |
Irena Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Sob Okt 06, 2007 10:32 pm | |
| aja... PA ŠE MARELA MI JE ZAČELA PREPUŠČAT VODO...sploh n vem kko je to možn...očitno jo je treba zamenjat | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Tor Okt 09, 2007 9:55 am | |
| hihi Irena...to z marelo pa res naredi zgodbi piko na i Dobr: - moj je iz kreteeee - uhančke mam nove Slabo - ne da se mi it zdj na slovko vaje.. | |
|
| |
Maja Začetnik
Število prispevkov : 83 Age : 36 Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Tor Okt 09, 2007 12:26 pm | |
| Dobro : odpadejo pevske, ou je Slabo : lačna sm, a jest se mi pa ne da. | |
|
| |
Karin Admin
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Tor Okt 09, 2007 1:09 pm | |
| Dobro: -vsake 14 ni ne bom šla v torek v šolo -sm že doma (splet okoliščin in urnika...) Slabo: -nič ...aja..razn to da sm po nepotrebnem šla v Lj. | |
|
| |
Irena Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Tor Okt 09, 2007 9:39 pm | |
| dobro: -fajno temo sm dobila pr teoriji vzgoje, čeprou sm sprva hotla eno drugo -eno prjatlco sm srečala, k se že 100 let nismo vidle slabo: -predavanje iz TV se je zelooo, ampak zeloooo vleklo!! -hmal sm mogla ustat (tko kukr usako jutro ) | |
|
| |
Irena Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Sob Okt 13, 2007 10:37 pm | |
| hm....a je ta tema sam men tok zelo všeč??? k zgleda sam jst zlo rada analiziram svoje dneve dobro: - čokoladn žepek sm zdele jedla - končno sm se naspala - dons zaslužla 20 eurov - lep dan je biu dons slabo: - lep, dan sm preživela na šihtu - zmatranaaaa - v avto so mi skušal vdret...sam se moj avto ni daU no...bi blo tut zanimiu, če bi jim ratal..bi jih pol doletel presenečenje, k bi pošinl, d mam akomulator prazn - aja...bencin so mi hotl vn izčrpat, čeprou niso mogl odpret tistga pokrova...so mi ga sam uničl...pa tut, če bi mi ga odprl, ne bi mel kej vn izčrpat mislm...glih prau auto so si najdl ja...pa še radio mam na kasete - ... | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Čet Okt 18, 2007 12:17 am | |
| | |
|
| |
Irena Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Sre Okt 24, 2007 9:41 pm | |
| dobro: - sošolke so tuuuk fajne znajo polepšat dan - pr psih sm se kr mal poglobila u sebe...mogoče celo mal preveč, tko d sm že kr zaplavala...sam je blo kr "zanimiu" na nek način (o seminarjih govorim) slabo: - šuhi me žuljo, posledica tega je račja hoja - dons sm mogla hmal ustat - pršla ub 7 zvečer dumou - profesorca za VIP zamudila pol ure, tko d smo mele VIP 5 min - slabo vreme | |
|
| |
EvChYkaa Začetnik
Število prispevkov : 112 Age : 37 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Sre Okt 31, 2007 6:00 pm | |
| dobro: - v kino grem gledat petelinji zajtrk - sestra pa necak sta prsla domov, juhu... vsaj mal popestrita praznike - pocitnce so slabo: - neki sm prehlajena... mam zabasan nos pa kasljam.. grrr - ne maram praznikov prov prevec... | |
|
| |
ewaa Komunikatorka
Število prispevkov : 461 Age : 37 Location : Koroška Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega Pet Nov 02, 2007 11:45 pm | |
| Doro: -danc je biu en tak lepi dan -celi dan sem bla pri fantu, pa sem pazla na njegovi dve sestrični, ki sta ble ful pridne, pa smo se ful fain igrale Slabo: -narest morm un učni načrt za TV, pa nevem točno kk -nč pametnega ni za delat -lačna sem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Nekaj dobrega in nekaj slabega | |
| |
|
| |
| Nekaj dobrega in nekaj slabega | |
|