| Sledi živali-biologija | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sweet Sramežljivka
Število prispevkov : 9 Age : 36 Location : Gorenjska Registration date : 16/01/2008
| Naslov sporočila: Sledi živali-biologija Tor Mar 11, 2008 9:49 pm | |
| Ojla punce, zanima me katera je mela seminarsko nalogo z naslovom SLEDI ŽIVALI, pri biologiji,da mi lahko malo pomaga ? Vprašajte tud kej sošolke prosim ! Lep pozdrav | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Tor Mar 11, 2008 10:17 pm | |
| Samo to vem,, da za lahko za sledi živali uporabiš marsikaj. ...Od ptičjega perja...do ogriženega listja...iztrebki, odtisi nog na tleh... itd. itd. Če se še kaj spomnim..ti pa povem :) | |
|
| |
Sweet Sramežljivka
Število prispevkov : 9 Age : 36 Location : Gorenjska Registration date : 16/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Tor Mar 11, 2008 10:21 pm | |
| Super , ja to že vem, a pa imaš mogoče še seminarsko kje shranjeno, da si mal ogledam kaj si vzela pod teorijo in tako? Ali pa kake odtise narejene ipd.? | |
|
| |
Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Tor Mar 11, 2008 10:23 pm | |
| Sj to nism jz mela za seminarsko Sem bila samo poslušalka :) Če kaj najdem, ti pa itak posredujm | |
|
| |
Sweet Sramežljivka
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Tor Mar 11, 2008 10:33 pm | |
| Aja , no ja pol pa, če lahko koga vpraša k je mel to, da mi pomaga, oz. se ti podrobneje pozanimaš Hvala Karin že vnaprej | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Pet Mar 14, 2008 9:05 am | |
| oi..js sm mela to.. ma je kr smotana seminarska,ker niti ne veš natančn kaj delat, ni nobene posebne literature..dost lažje je gojit eno žival, pa pol o tistem pisat. ti pa svetujem d kr vzameš košarco, mavec pa fotoaparat in greš vn, v naravo | |
|
| |
Sweet Sramežljivka
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Pet Mar 14, 2008 9:20 am | |
| ojla Saša, ja sej vem, tko se tud men zdi, sam zdj je kar je Zanima me kaj si ti kej pod teotetični in raziskovalni del napisala, kako je izgledal didaktični del Kako dolga mora biti predstavitev 15min ali več | |
|
| |
Tančka Komunikatorka
Število prispevkov : 440 Age : 37 Location : Orehovlje Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Pet Mar 14, 2008 3:40 pm | |
| Jst sm to mela... ma sm že pozabla kolko dolga j bla predstavitev vem da sm nrdila PP predstavitev in prnesla s sabo škatlo v kateri sm mela pač neke odlitke, pa dlako in perje, polževe lupinice in take stvari! Didaktični del pa sm napisala za 2 šo. uri k kao u eni ne bi bilo izvedljivo.. in fora j bla da bi en čas delali neke delovne liste pole šli v naravo in pole nzaj u klas risat al kej podobnega! SEj za pripravo dobiš kako stvar na netu! Za teoretični del pa res bolj malo.. na nekem forumu BELI VOLK smi zdi da sm jst dobila nekej teorije.. nekej sm celo iz italijanščine prevajala.. .tko da.. znejdit se je treba! Srečno delo | |
|
| |
Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Pet Mar 14, 2008 5:23 pm | |
| ma, lej..js se prov dost ne spomnm več, lohk mi daš pa tvoj mail in ti pošlem par stvari k jih še mam (seminarska, PP predstavitev in učno pripravo).sm pa js to resnično izvedla na praksi in smo se meli prov fajn mam pa ene probleme z mailom, tk d dobiš takoj k bo možn. ok? | |
|
| |
Saša Komunikatorka
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija Ned Apr 13, 2008 4:50 pm | |
| Sweet, js sm zdej mojo seminarsko poslala Moniki (1RP, 6.skupina), ker js ti nikakor ne morem poslat.. tko d se zdej z njo dogovor, js upam d ti bo še kj prov pršlo.. Lp | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Sledi živali-biologija | |
| |
|
| |
| Sledi živali-biologija | |
|