| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| Kemija | |
|
+12Manja stor13 andreja Helena BarbaraB88 dubravka SoPrEfLiCtA Karin Saša cultyka ewaa nincy 16 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
ajchy Začetnik
Število prispevkov : 75 Age : 36 Location : Dolenjske Toplice Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Kemija Tor Jun 17, 2008 9:40 pm | |
| Čaw!
Jst mam pa to nesrečo, da mi kemije ni uspelo narest s kollookviji, pa me zanima, kako sploh zgledat izpit iz kemije. Vrste nalog, težavnost, teorija, računanje, ... A je ful težek? Kolk je pa dolg - mislm, kolk časa se ga piše?
Hvala | |
| | | gaby Sramežljivka
Število prispevkov : 1 Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: kemija izpit Čet Jun 19, 2008 2:46 pm | |
| Hellow!
Zj ta izpit je cist odvisno, gres na prvi rok al na druzga... Jst sm tak nenaravosloven tip človeka, tut men ni ratalo nardit kemije s kolokviji. Na prvem roku so ble vse naloge dobesedno fotokopirane iz treh klokvijev. Na drugem roku pa so ble dve naloge za zračunat masni delez, par nalog je bilo za obkrozevat odgovore, pa spomnem se unih verig, k smo jih pisal se mi zdi da u tretjem kolokviju...sam ne vem kako se jim rece?? izpit je na dveh listih, oz. na stirih straneh, mislim da se pise eno uro. Ceprav je prvi rok bil dobesedni prepis treh kolokvijev, se mi zdi da je drugi bil lazji...no saj zame. Na izpitu sta bla devetak pa un nek mlad tip..ne vem kako se pise. No ta tip ti tut kej pomaga, pa tut ce vid da plonkas ti ne bo nic tezil. Devetak je pa tak no...odvisno od razpolozenja. Tud on je tu pa tam kej namignil. Ce te se kej zanima...vpras. Srecno na izpitu! lp, Gaby | |
| | | jana85 Klepetulja
Število prispevkov : 198 Age : 39 Location : Kranj Registration date : 12/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Kemija Čet Jun 19, 2008 6:37 pm | |
| Meni se je zdel izpit lažji od kolokvijev. | |
| | | stor13 Začetnik
Število prispevkov : 99 Age : 38 Location : Ajdovščina Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Kemija Čet Jun 19, 2008 8:04 pm | |
| jst ne vem kaki so kolokviji kr nism šla delat, je pa res da je izpit meni osebno kar težk. uni tip je matej in ti res pouhnu pomaga, tud fajn je če ga vidš kje na kafetu u enki, ti bo sigurno kej pobedu kar bo v izpitu in ti tud razložu vse sam prašat morš. v glavnem kar se tiče ustnih pa...srečo morš met...dopast se mu morš kr jst nism znala prou neč in mi je dal 7, kšna k pa je vsaj neki znala in je pisni nardila z 9, pa jo je vrgu! važno da se zavedaš da ti ni treba it še enkrat pisat, tko da če padeš pač pridš še enkrat čez en tedn pa je. srečno! | |
| | | Saša Komunikatorka
Število prispevkov : 375 Age : 37 Location : Šentvid pri Stični Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Kemija Čet Jun 19, 2008 9:00 pm | |
| ja, ustni je res sam od tega odvisn al si Glažarju všeč al ne.. Js sm mu narobe odgovorila na vprašanje, pisno sm mela pa 50,2%, torej komi 6, pa mi je zakluču 7, ker mam tok lep ime | |
| | | Karin Admin
Število prispevkov : 1079 Age : 36 Location : Ribnica Registration date : 06/09/2007
| | | | ajchy Začetnik
Število prispevkov : 75 Age : 36 Location : Dolenjske Toplice Registration date : 10/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Kemija Pet Jun 20, 2008 12:42 pm | |
| Hja, hvala za enkrat punce! Grem pa na kemijo zdej 27. junija, k pol nasleden rok je šele septembra. Če mi zdej uspe narest bo super, bom mela dolge počitnce. Na prvi rok pa nisem mogla it, ker takrat še nisem mela narejenega kolokvija iz laboratorijskih vaj. Tko da upam, d ne bo ta izpit tko ful težek. Drugače se je pa tko neki govorilo, da je izpit lažji od kolokvijev pa sm se hotla prepričat. Al pa je to sam odvisno od vsakega posameznika. Ker kot vidim, niste vse popolnoma enotne. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kemija | |
| |
| | | | Kemija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|