| Razredni pouk Na forumu razrednega pouka lahko najdete vse info. o izpitih, predavanjih, profesorjih, zapiskih, izletih in še in še |
|
| strokovne ekskurzije, izleti, počitnice,... | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Renata Klepetulja
Število prispevkov : 283 Age : 39 Location : piran Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: strokovne ekskurzije, izleti, počitnice,... Sob Nov 10, 2007 2:18 pm | |
| mene pa zanima, kako se je sploh možno udeležit kakega izleta (ki se med drugim reklamirajo tudi na student info), ko pa so pri vas tako picajzlasti kar se vaj tiče? glede na to, da sm na svojem faksu že 4.letnik, imam namen letošnje leto izkoristit v nulo, zato bom skušala it tudi na čimveč teh izletov... a mislite da pol res ne moreš na izpit, če npr.manjkaš enkrat, dvakrat, itd. al se na koncu izkaže da se vseeno da it? ima kdo že kake izkušnje s tem? | |
| | | Andraž Sramežljivka
Število prispevkov : 5 Age : 39 Location : over the rainbow Registration date : 10/11/2007
| Naslov sporočila: Re: strokovne ekskurzije, izleti, počitnice,... Ned Nov 11, 2007 5:55 pm | |
| Hmm...jaz ti bom takole rekel... Sam študiram v kopru in tam...heheh...je malo drgačno no, pač jaz sem si vse vedno uštimal. Sem zelo prepričljiv v dogovarjanju Jaz ti svetujem takole, da pač malo uporabiš svojo žilico za prepričevanje, nekje jo sigurno imaš, samo uporabit jo treba znat. Potem pa malo naokol še povpraši in se probaj znajdt na način, ki bo vsakemu ugoden...in faksu in tebi. Jaz se vedno držim enga načela - daj jim ponudbo, predlog, ki je ne bodo mogli zavrniti | |
| | | Marko.Susman Začetnik
Število prispevkov : 51 Location : doma Registration date : 06/12/2007
| Naslov sporočila: Re: strokovne ekskurzije, izleti, počitnice,... Ned Apr 06, 2008 1:50 am | |
| kolk si lep rad te imam s teboj rad se dogovarjam v eno stran gledaš in to mene | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: strokovne ekskurzije, izleti, počitnice,... | |
| |
| | | | strokovne ekskurzije, izleti, počitnice,... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|